Na obličej

Pleťový olej pro suchou pleť - 50 ml  - YOU & OIL Zobrazit větší

Pleťový olej pro suchou pleť - 50 ml - YOU & OIL

Pleťový olej od značky You & Oil, který se postará o vaši suchou pleť. Oživuje pokožku a dodává jí potřebné živiny.

Zobrazit celý popis

YOU & OIL

Aktuálně nedostupné

469 Kč s DPH

cena za kus

Zbývá:


Pleťový olej pro suchou pleť od YOU & OIL

Hydratujte svou suchou pokožku s luxusním 100% přírodním pleťovým olejem od značky You & Oil.

Vybraná kombinace meruňkového, rýžového oleje  a squalenu poskytne pleti hloubkovu hydrataci společně s extrakty Aloe vera. Obsažené extrakty z Palmarossy suchou pleť zmatňují a udržují ji hydratovanou. Esenciální oleje gerania a levandule pleť zklidní. Olej můžete použít i pro hloubkovou očistu pleti.

Jak pleťový olej YOU & OIL používat?

  • používejte pár kapek oleje večer na čistou a vlhkou pleť, jemně vmasírujte a nechte vstřebat
  • pro hloubkové čištění jemně pleť  masírujte 4 - 8 minut 3x týdně, poté omyjte čistícím gelem a nakonec aplikujte tonikum

Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Aloe Barbadensis Extract, Oryza Sativa Bran Oil, Squalane, Cymbopogon Martini Motia Herb Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Oill, Tocopherol (Vitamin E), Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. 100% z celkových surovin je přírodního původu.

O značce You & Oil

Litevská společnost You & Oil vyvíjí a vyrábí od roku 2014 produkty na bázi přírodních olejů a bioaktivních látek, které udržují životně důležité procesy pokožky, a také bioaktivní esenciální oleje, které pomáhají při obnově zdraví. Řada „You & Oil KI“, bioaktivní směsi esenciálních olejů, probouzí schopnost těla znovu vytvořit vlastní zdraví.

Nápad přišel od zakladatelky Birutė Nastaravičiūtė, která je matkou čtyř dětí. Na trhu nenacházela dostatek kvalitních přírodních produktů pro matky a pro děti, proto se rozhodla vytvořit je sama. Hlavní myšlenkou a filosofií je síla kvalitního produktu již v jedné kapce každého výrobku.

Kůže je povrchem naší osobní planety, používáním kosmetiky si s ní vytváříme vztah, a ten by měl být co nejkvalitnější a nejvýživnější, tak abychom pokožku co nejdéle udrželi zdravou, silnou a odolnou. Proto You & Oil vytváří přírodní produkty s účinnými látkami, podložené průzkumem, které jsou pro naši pokožku a zdraví nejlepší.

You & Oil od svého počátku vyvinulo více než 100 holistických produktů pro zdraví a krásu. Silné produkty „You & Oil“ pro pokožku, vlasy a zdraví jsou vytvořeny výhradně z ekologických olejů, éterických olejů, rostlinných výtažků, jejichž biologická síla je vědecky prokázána. V portfoliu najdeme produkty pro zdraví, pro péči o pleť, vlasy, ústní hygienu a poslední řada aromaterapie pro děti You & Oil Kids.

Produkty You & Oil nejsou testovány na zvířatech a jsou vhodné pro vegany. Produkty mají mezinárodní certifikaci Ecocert.

Nezapomeňte si přikoupit: