Na obličej

Pleťový krém - Rovnováha pro smíšenou pleť - 30 ml - YOU & OIL Zobrazit větší

Pleťový krém - Rovnováha pro smíšenou pleť - 30 ml - YOU & OIL

Špičkový produkt od značky YOU & OIL, jehož složení pomáhá obnovit rovnováhu pleti. Levandule obsažená v krému má zklidňující a osvěžující účinky, silná kombinace mandlového a jojobového oleje vyživuje a zvláčňuje pokožku. Éterický olej z tymiánu s protizánětlivými účinky pomáhá rychleji léčit akné a eliminuje výskyt skvrn, které akné způsobuje.

Zobrazit celý popis

YOU & OIL

Aktuálně nedostupné

599 Kč s DPH

cena za kus

Zbývá:


Pleťový krém pro smíšenou pleť od YOU & OIL

Špičkový produkt pro obnovení rovnováhy vaší pleti. V You & Oil věří v pozitivní sílu účinků rostlinných olejů, výtažků a éterických olejů a jsou jádrem všech produktů.

Výrobky You & Oil jsou bohaté na mastné kyseliny a vitamíny, které jsou schopny proniknout do hlubších vrstev kůže, ovlivňovat její správné procesy a tím udržovat její vlhkost a zpomalovat tak stárnutí pleti a obnovovat její vitalitu.

  • Levandule má zklidňující a osvěžující účinky.
  • Jojobový olej s unikátním poměrem nenasycených mastných kyselin má vyjímečné hydratační schopnosti a reguluje vlhkost pokožky, působí proti tvorbě vrásek.
  • Mandlový olej má silné zklidňující a regenerační účinky, je výživný, bohatý na minerály a obsahuje vysoký podíl vitaminů A, E a F, hodí se pro všechny druhy pokožky včetně citlivé a problematické.
  • Allantoin chrání, uklidňuje a hydratuje pokožku, často se používá k minimalizaci pórů a dobrému hojení jizev po akné, má antioxidační účinky a chrání pleť před škodlivými vlivy UV záření a regeneruje ji.

Hlavní znaky krému pro smíšenou pleť YOU & OIL

  • vyživuje a harmonizuje mastnou a smíšenou pleť
  • má zklidňující a osvěžující účinky
  • perfektně hydratuje a reguluje vlhkost
  • působí proti tvorbě vrásek
  • je výživný a bohatý na vitamíny a minerály
  • hodí se pro všechny typy pokožky
  • chrání a uklidňuje pokožku
  • hojí jizvy po akné a má antioxidační účinky
  • jedná se o 100 % přírodní produkt
  • aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje i dekoltu ráno a večer

Složení: Lavandula Angustifolia Flower Water, Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Coco-Caprylate, Sucrose Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xanthan Gum, Arginine, Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Glycerin, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Alginate, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Thymus Vulgaris Leaf Oil

O značce You & Oil

Litevská společnost You & Oil vyvíjí a vyrábí od roku 2014 produkty na bázi přírodních olejů a bioaktivních látek, které udržují životně důležité procesy pokožky, a také bioaktivní esenciální oleje, které pomáhají při obnově zdraví. Řada „You & Oil KI“, bioaktivní směsi esenciálních olejů, probouzí schopnost těla znovu vytvořit vlastní zdraví.

Nápad přišel od zakladatelky Birutė Nastaravičiūtė, která je matkou čtyř dětí. Na trhu nenacházela dostatek kvalitních přírodních produktů pro matky a pro děti, proto se rozhodla vytvořit je sama. Hlavní myšlenkou a filosofií je síla kvalitního produktu již v jedné kapce každého výrobku.

Kůže je povrchem naší osobní planety, používáním kosmetiky si s ní vytváříme vztah, a ten by měl být co nejkvalitnější a nejvýživnější, tak abychom pokožku co nejdéle udrželi zdravou, silnou a odolnou. Proto You & Oil vytváří přírodní produkty s účinnými látkami, podložené průzkumem, které jsou pro naši pokožku a zdraví nejlepší.

You & Oil od svého počátku vyvinulo více než 100 holistických produktů pro zdraví a krásu. Silné produkty „You & Oil“ pro pokožku, vlasy a zdraví jsou vytvořeny výhradně z ekologických olejů, éterických olejů, rostlinných výtažků, jejichž biologická síla je vědecky prokázána. V portfoliu najdeme produkty pro zdraví, pro péči o pleť, vlasy, ústní hygienu a poslední řada aromaterapie pro děti You & Oil Kids.

Produkty You & Oil nejsou testovány na zvířatech a jsou vhodné pro vegany. Produkty mají mezinárodní certifikaci Ecocert. Baleno v tmavém skle, které chrání obsah před světlem a slunečními paprsky.

Nezapomeňte si přikoupit: