Na obličej

Oční sérum se zlatem a kyselinou hyaluronovou - AFY Zobrazit větší

Oční sérum se zlatem a kyselinou hyaluronovou - AFY

Toto jedinečné oční sérum efektivně zjemňuje vrásky v okolí očí a pomůže vám tak obnovit a udržovat krásný mladistvý vzhled. Obsahuje nanočástice z 24karátového zlata, které podporují integritu pleťových buněk. Sérum obsahuje i kyselinu hyaluronovou, která je osvědčeným pomocníkem k dosažení hydratované a hladké pokožky bez vrásek. Je vhodné pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť.

Zobrazit celý popis

AFY

Aktuálně nedostupné

199 Kč s DPH

cena za kus

Zbývá:


Výrazné omlazení očního okolí - zlaté oční sérum AFI

Vyzkoušejte kouzelný lektvar v péči o pleť, který zjemňuje linky a vrásky, obnovuje krásu a mládí. Zde je ukryto tajemství krásných celebrit s bezchybnou tváří. Sérum doporučují plastičtí chirurgové jako alternativu plastické operace. Sérum obsahuje nanočástice z 24 karátové zlata, které podporují integritu pleťových buněk.

Hlavní výhody očního séra AFI

  • speciální přípravek pro ošetření očního okolí
  • pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť
  • zpomaluje stárnutí

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je nezbytnou součástí lidského těla, jelikož je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty. Nachází se ve vazivových a jiných tkáních, najdeme ji také v očích. Svou schopností vázat vodu pomáhá udržovat pokožku hydratovanou.

Spektrum možností využití hyaluronu je opravdu široké. Již v 60. letech 20. století se kyselina hyaluronová používala pro hojení popálenin. Od roku 1979 se používá v oční chirurgii. Dnes se na tento, z chemického hlediska polysacharid, váže několik stovek patentů a vědci tvrdí, že to je teprve začátek.

Kyselina hyaluronová pomáhá udržovat optimální hydrataci pokožky, zlepšuje pružnost a pevnost pleti, vyhlazuje drobné vrásky, zabraňuje vzniku nových vrásek.