Strojky, holítka a depilační krémy

Výprodej!
Depilační krém pro suchou pokožku - 100 ml - Veet Zobrazit větší

Depilační krém pro suchou pokožku - 100 ml - Veet

Užijte si hedvábně hladkou pokožku a příjemnou vůni s novým depilačním krémem Veet, nyní s technologií Silk & Fresh™. Kromě efektivního odstranění chloupků nový Veet nejen hydratuje pokožku po dobu až 24 hodin, ale jeho nová technologie vůně je navržena tak, aby zabránila výskytu jakéhokoliv přetrvávajícího zápachu.

Zobrazit celý popis

Veet

Aktuálně nedostupné

79 Kč s DPH

cena za balení

Zbývá:


Depilační krém Veet Silk & Fresh™

Depilační krém Veet Silk & Fresh™ pro suchou pokožku účinkuje přímo u kořínků a dodává pokožce jemnost až po dobu jednoho týdne.

Tento přípravek s vůní lilie je obohacen o bambucké máslo, které je známé pro své změkčující účinky, nejen že budete mít hedvábně jemnou pokožku, ale i nové chloupky budou o poznání jemnější.

Krásně hladká pokožka během pouhých tří kroků

  1. Před použitím si pozorně prostudujte pokyny pro bezpečné použití na obalu. Pomocí zahnuté části speciálně navržené stěrky naneste krém přímo na pokožku, rovnoměrně jej rozetřete tak, aby byly zakryty všechny chloupky.
  2. Krém nechte působit 3 minuty, poté stěrkou na malé části pokožky opatrně vyzkoušejte, zda již krém působí. Lze-li chloupky snadno odstranit pomocí užšího nebo širšího konce stěrky, v závislosti na části těla, setřete zbytek krému. Jsou-li vaše chloupky silnější, můžete nechat krém působit celkem až 6 minut – nikoliv však déle.  
  3. Pokožku důkladně opláchněte vodou tak, aby se krém zcela odstranil, poté ji osušte.

Obsah balení:

  • 1x 100 ml tuba
  • 1x stěrka

Složení: Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol, Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Hydrated Silica, CI 77891

Nezapomeňte si přikoupit:

Tento produkt je nyní nedostupný. Podívejte se na podobné produkty: