Zahrada

Elektrická ruční zahradní pilka BRENCHIE - 24 V

Elektrické pile Brenchie stačí pouhých 15 sekund na to, aby přeřízla kmen o průměru 15 centimetrů! Je vhodná na vaší zahrádku - na řezání dřeva a prořezávání větví. Disponuje silným motorem, velmi kvalitním řetězem a vysokokapacitní Li-ion baterií s kapacitou 1500 mAh. Balení obsahuje baterii, nabíječku a klíč - je připravena k okamžitému použití.

Zobrazit celý popis

Aktuálně nedostupné

1 299 Kč s DPH

cena za kus

Zbývá:


Elektrická zahradní pila BRENCHIE

Ultralehká a velmi výkonná elektrická pilka, která nesmí chybět žádnému správnému zahradníkovi!

Ruční a lehká

Mini řetězová pila na Aku baterie je dobře přenosná a díky pogumované rukojeti snižuje vibrace přenášené do ruky při řezaní. Pilku lze pohodlně držet jen jednou rukou. Pila je svou hmotnosti necelých 700 g vhodná i pro ženy. 

Výkonný motor

Odolný vestavěný motor přináší silnější výkon, který zlepšuje efektivitu práce. Svou výkonosti dokáže přeřezat kmen o průměru 15 cm za 15 sekund. Zároveň snižuje energetické ztráty způsobené vibracemi a snižuje spotřebu elektřiny. Vhodné pro ořezávání stromů, tvarovaní větví stromů a zahradničení.

Dlouhá vydrž baterie

Čip od společnosti Brenchie, efektivně snižuje spotřebu energie pomocí regulace otáček. Z lithium-iontové baterie tak dostanete i poslední kapku energie. Díky baterii o kapacitě 1500 mAh můžete pohodlně pracovat celý den.

Vysoce kvalitní řetěz

Řetěz vyrobeny z hluboko kalené oceli je velice odolný proti opotřebováni, aby se vám řetěz nezadřel je potřeba vodicí lištu a řetěz jednou za čas namazat. Pohon řetězu se mazat nemusí. Pomocí dobře namazaného a nabroušeného řetězu budete mít řezání vždy podkorovou.  

Parametry zahradní motorové pily Brenchie

  • napájecí napětí (DC): 24 V / 36F
  • typ baterie: lithium-iontová
  • kapacita baterie: 1500 mAh, 5,55 Wh
  • napětí: 100–240 V (střídavé napětí), 50–60 Hz
  • délka vodící lišty: 13,5 cm
  • balení obsahuje: akumulátorovou pilu, baterii, nabíječku a klíč

Nezapomeňte si přikoupit:

Tento produkt je nyní nedostupný. Podívejte se na podobné produkty: