Difuzéry

Mini USB aroma difuzér a zvlhčovač vzduchu KJR-012 2 v 1

Máte doma či v kanceláři sušší vzduch? Jste masér/ka a rádi byste zpříjemnili vašim klientům masáže? Astmatici, malé děti ale i kuřáci ocení tento difuzér který nejen zvlhčuje, ale také čistí vzduch a za použití esenciálních olejů krásně provoní celou místnost. Při použití eukalyptového oleje lze přístroj použít i k léčbě rýmy, alergie i lehkého kašle.

Zobrazit celý popis

279 Kč s DPH

cena za kus

Zbývá:


Zobrazit varianty

Vyberte variantu

Aktuálně nedostupné

Aroma difuzér a zvlhčovač vzduchu KJR-012

Přidejte několik kapiček svého oblíbeného esenciálního oleje (není součástí balení) do difuzéru a vychutnejte si nádhernou vůni. Použitím tohoto elektrického difuzéru zachováváte původní efekt esenciálních olejů na rozdíl od zahříváním či pálením esenciálních olejů, čímž může být zničena původní struktura molekul v olejíčku.

Difuzér vytváří příjemnou a extra jemnou mlhu, čímž zvlhčuje vzduch. Proč byste měli chtít doma vlhký vzduch? Protože dlouhodobě usnadňuje dýchání a v když jste nemocní, pomůže vám zmírnit dráždivý kašel. Navíc účinně pohlcuje pachy, ať už se jedná o kouř z cigaret, pach domácích mazlíčků nebo z vaření.

Celkově relaxační atmosféru vám pomůže dosáhnout i LED světlo se 7 barvami. Difuzér můžete na dálku zapínat, vypínat, přenastavovat a měnit barvy. Mlha a LED světlo mohou fungovat nezávisle na sobě.

Jelikož je difuzér naprosto tichý, můžete ho používat i při spánku.

Difuzér je vhodný pro použití v místnostech o ploše cca 15 m2. Lze ho používat v salónech krásy, kancelářích, na recepci, na chodbách, WC, v ložnici, obývacím pokoji, v dětském pokoji, atd.

Tento produkt je nyní nedostupný. Podívejte se na podobné produkty: